Decoratie

Glas in lood decoratie

Glas in lood is een eeuwenoude techniek waarbij stukken glas tussen loden strippen wordt geplaatst.

Doormiddel van het gebruik van verschillende soorten glas en de vormen van de stukken glas kunnen er veel verschillende figuren worden afgebeeld.

Eén van onze specialisaties is glas in lood decoratie. We maken nieuwe glas in lood panelen naar de wens van de klant. Zo kunt u een glas in lood paneel laten maken dat precies aansluit op uw smaak en uw interieur.

Wilt u graag een raam dat er authentiek uitziet? Met behulp van verouderingstechnieken kunnen we het glas in lood een antieke uitstraling geven. Niemand zal het verschil zien!

Wilt u echt iets speciaals dan zit u bij ons aan het goede adres, wij zijn erg ervaren met het maken van brandschilderingen. Bij brandschilderen worden pigmenten in glas gebrand waardoor er bijzondere schilderingen op glas kunnen worden gemaakt.

Door combinatie van deze technieken kunnen wij het favoriete paneel van iedere klant tot leven laten komen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op met info@heartglass.nl. Wil u op de hoogte gehouden worden van de laatste updates? Bekijk dan onze Facebookpagina of onze Instagram!

Utrecht Wittevrouwen

 Gebrandschilderd glas in lood drie-luik Heart Glass Utrecht coffee shop het Grasje

Gebrandschilderde glas in lood ramen in opdracht gemaakt voor de coffeeshop t' Grasje in Utrecht Wittevrouwen. Drie panelen waarin we het proces uitbeelden. Van het kweken van de plant tot het roken. "de kweker", "de dealer" en "de roker".

640 X 630 mm

Utrecht Ledig Erf

 Gebrandschilderd glas in lood Heart Glass Utrecht verse fiets

Gebrandschilderd glas in lood raam in opdracht voor fietsenwinkel "Verse Fiets" Utrecht. Uit inspiratie van de klant ontstaan. Vanuit Blank glas opgebouwd tot een uniek raam. De moersleutel staat symbool voor ambachtelijk werk. Opgevuld met sierlijke ornamenten.

790 X 505 mm

Amsterdam Centrum

 Gebrandschilderd glas in lood Heart Glass Utrecht Amsterdam Centrum agnes dei

Gebrandschilderd glas in lood raam in opdracht voor een klant in Amsterdam Weesperbuurt. Een veel voorkomende afbeelding uit de Christelijke theologie genaamd "Agnus Dei". Geschilderd volgens de oude schildertechnieken waaronder zilvergeel.

740 X 535 mm

Amsterdam Zuid

 Gebrandschilderd glas in lood Heart Glass Utrecht Amsterdam Vondelpark pauw

Gebrandschilderd glas in lood raam in opdracht gemaakt voor een particuliere klant in Amsterdam Oud Zuid. Wat oorspronkelijk een restauratie zou worden, zijn we in overleg met de klant tot een geheel nieuwe concept gekomen.

915 X 720 mm

Utrecht Oudwijk

 zes nieuwe glas in lood ramen Ramstraat Utrecht Heart Glass

Zes nieuwe glas in lood ramen.
Trapgang Ramstraat, Utrecht1800 x 2500 mm

Amsterdam Zuid

 Glas in lood Heart Glass Utrecht vondelpark Amsterdam gebrandschilderd vrouwtjes pauw

Gebrandschilderd glas in lood raam in opdracht gemaakt voor een particuliere klant in Amsterdam Oud Zuid. Wat oorspronkelijk een restauratie zou worden, zijn we in overleg met de klant tot een geheel nieuwe concept gekomen.

1015 X 720 mm