Ontwerpen

Glas in lood ontwerpen

Wilt u graag een brandschildering of een glas in lood paneel binnen een bepaald thema, maar heeft u nog geen uitgewerkt ontwerp? Dan kunnen wij in opdracht een paneel voor u ontwerpen. Dit geldt voor zowel standaard glas in lood panelen als voor gebrandschilderde panelen.

We zullen met u in gesprek gaan over uw wensen en zullen op basis daarvan verschillende schetsen aanleveren. Als er tussen deze schetsen één zit die u graag uitgevoerd wilt zien worden gaan wij daar meteen mee aan de slag.

Door een eigen ontwerp door ons te laten uitvoeren zult u in het bezit zijn van een origineel kunstwerk dat precies op uw wensen aansluit. Door de eigenheid van het werk zal het zeker een eyecatcher worden.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op met info@heartglass.nl. Wil u op de hoogte gehouden worden van de laatste updates? Bekijk dan onze Facebookpagina of onze Instagram!

Ontwerpfase

 Glas in lood ontwerp Utrecht Amsterdam Vondelpark Heart Glass

Met de input van de klant gaan wij aan de slag om het werk te realiseren. Het begint altijd met een schets en een kleurvoorstel voordat we doorgaan op het officiële ontwerp. Vormgeving, stijl en goed overleg is belangrijk om tot een mooi ontwerp te komen.

Ontwerp

 Glas in lood ontwerp Utrecht Amsterdam Vondelpark Heart Glass

Wanneer het ontwerp vaststaat word deze digitaal bewerkt. Vervolgens laten we snijtekeningen op ware grootte drukken. Deze tekeningen zijn de ware grootte van de glas in lood ramen. Hier worden eventuele aanpassingen op gedaan.

Constructie

 Gebrandschilderd glas in lood Heart Glass Utrecht veren en pauw

Met de inspiratie van de klant tot nieuwe ideeën komen.