Over ons

Heart Glass Utrecht – Over ons

Wij zijn een glas in lood atelier die zich specialiseert in restauratie, reparatie en decoratie. Het ontwerpen en uitvoeren van (gebrandschilderde) glas in lood panelen is een van onze specialisatie. Wij hebben ruime ervaring met het realiseren van zowel onze eigen ontwerpen als door klanten aangeleverde ontwerpen. Ook kunnen wij in opdracht schetsen voor glas in lood panelen maken. Bent u benieuwd naar sommige van onze ontwerpen en de realisatie hiervan? Bekijk dan onze Facebookpagina of onze Instagram! Het restaureren en repareren van glas in lood behoort ook tot de expertise van Heart Glass. Met ruime aandacht en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw waardevolle glas in lood ramen op de juiste wijze hersteld worden en u ze weer als nieuw terug krijg. Hierbij proberen wij de authenticiteit van de ramen zoveel mogelijk te waarborgen.

Heart Glass

 Glas-in-lood atelier Heart Glass Utrecht

Wij zijn een glas in lood atelier die zich specialiseert in restauratie, reparatie en decoratie. Het ontwerpen en uitvoeren van (gebrandschilderde) glas in lood panelen is een van onze specialisatie. Wij hebben ruime ervaring met het realiseren van zowel onze eigen ontwerpen als door klanten aangeleverde ontwerpen.

Meer informatie

Wie zijn wij?

 Heart Glass Utrecht - Herengracht 132 Amsterdam Pieter Jenken en Shane Potuit

Wij zijn Pieter Jenken en Shane Potuit. We zijn beide gediplomeerde specialisten op het gebied van decoratie en restauratie. Shane heeft talent voor ontwerpen en brandschilderen. Pieter heeft talent voor restauratie en precisiewerk. Samen hebben we onze krachten gebundeld om een veelzijdig, uniek en compleet bedrijf neer te zetten.

Meer informatie

Waar zitten wij?

 Glas-in-lood atelier Heart Glass Utrecht Schaverijstraat 6B

Schaverijstraat 6b, 3534 AS Utrecht.

06-43231521

info@heartglass.nl

Meer informatie